torstai 10. tammikuuta 2013

Liikkuva Laatikko

Liikkuva Laatikko on perhe- ja tavarapyöriin erikoistunut pieni yritys Helsingin Pakilassa. Toiminta alkaa kevään 2013 aikana. Tavoitteena on tarjota asiantuntevaa palvelua lapsiperheiden (ja myös muiden) kuljetustarpeisiin polkupyörillä.

Polkupyörä voi pääkaupunkiseudulla helposti korvata perheen kakkos- tai ykkösauton. Polkupyörän käyttökulut ovat olemattomat verrattuna henkilöautoon, jonka pelkät polttoaine-, vakuutus-, huolto- yms. kulut ovat helposti useita tuhansia euroja vuodessa.

Liikkuva Laatikko pyrkii tarjoamaan pyörät asiakkaille samaan hintaan, kuin mitä ne maksavat esimerkiksi Hollannissa tai Saksassa. Hankkimalla pyörän kotimaasta, maksat verot kotimaahan. Pyörien suuresta koosta ja rahtikustannuksista johtuen pyrimme tilaamaan pyöriä kerralla useita kappaleita. Tämä takaa usein myös pienen alennuksen pyörien hinnasta. Vastaavasti toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos sinulla on tarve saada pyörä nopeasti, niin se onnistunee, mutta hinta on tällöin hieman kalliimpi.

Pyörämalliston tavoitteena on tarjota laadukkaita malleja moniin eri käyttötarpeisiin. Uskomme, että tavarapyörän laatuun kannattaa panostaa. Laadukas pyörä myös säilyttää arvonsa hyvin, jolloin sen jälleenmyynti ja pyörän vaihto on helppoa esimerkiksi perheen koon kasvaessa tai kuljetustarpeen vähentyessä.

Liikkuva Laatikko haluaa toivottaa Hyvää alkanutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti